Fanfara Live
na Hopinu

nasveti za udeležbo konference

Vstop na platformo

Po nakupu vstopnice na e-mail naslov prejmeš unikatno povezavo do Fanfare Live na platformi Hopin.

Na vstopni strani si lahko prebereš nekaj osnovnih informacij glede dogodka, nato pa pritisneš "Checkout" 1️⃣ za nadaljevanje.Preusmerjen/-a boš na obrazec za registracijo, kjer ustvariš svoj uporabniški račun z imenom, priimkom, email naslovom in geslom 2️⃣, lahko pa se prijaviš tudi z obstoječim Facebook, LinkedIn ali Google računom.Po uspešni registraciji prispeš na Fanfaro Live! 🎉

Tukaj lahko počakaš na začetek dogodka, ki bo v torek, 20. oktobra ob 17:00, med tem pa si na profil naloži sliko s klikom na "Create your profile" 3️⃣, da boš na dogodku lažje spoznaval/-a nove ljudi.

Z gumbom "Add to calendar" 4️⃣ lahko Fanfaro Live dodaš v svoj koledarček, saj se takšne konference res ne sme zamuditi!

Na Fanfaro Live lahko prideš eno uro pred začetkom, da si ogledaš virtualni prostor - vrata se bodo odprla ob 16:00.

Za najboljšo uporabniško izkušnjo priporočamo udeležbo dogodka z računalnika z brskalnikom Google Chrome ali Mozilla Firefox.

Ne pozabi na dobro internetno povezavo, izklopljena obvestila, udoben sedež, vodo in prigrizke! Se vidimo! 👋


Dogajanje na Fanfari Live


Reception

Na dogodku najprej prispeš v preddverje, kjer si lahko prebereš uvodni pozdrav, obvestila, sponzorska sporočila in ostale pomembne informacije.

Stage
Na glavnem odru je večino dogajanja - tukaj lahko v prenosu v živo spremljaš vsa predavanja, večerno dogajanje, sodeluješ v pogovoru ali se družiš z drugimi obiskovalci dogodka.

Sessions
V zavihku najdeš različne pogovore, v katerih se lahko pogovarjaš z organizatorji ali drugimi obiskovalci. Na voljo je druženje z video klicom ali skupni chat.

Networking
Za individualno izkušnjo se lahko mrežiš tudi v segmentu Networking, ki omogoča video klepet med dvema naključnima obiskovalcema.

Expo
Med odmori si oglej tudi Expo, kjer najdeš ekskluzivne promocijske ponudbe naših sponzorjev!

Tehnična pomoč

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila ti bomo prijazno odgovorili na facebooku: www.facebook.com/fanfara

Kako uporabljati Hopin?

Za kratko predstavitev platforme si oglej spodnji posnetek.

SPONZORSTVA


Za podporo se zahvaljujemo

PARTNERJEM

No items found.

ZLATIM SPONZORJEM

SREBRNIM SPONZORJEM

BRONASTIM SPONZORJEM

MEDIJSKIM SPONZORJEM