Priročnik za govorce

nasveti za uspešno predavanje na Fanfari Live

KONTAKT

Uvod

Marketinška konferenca Fanfara Live bo potekala od 20 do 22 oktobra 2020. Vse tri dni bodo predavanja od 17:00 do 20:00 - prvi in zadnji dan se nam bodo govorci pridružili v studiu, drugi dan (21. oktobra) pa bomo govorce na dogodku gostili preko video-klica od doma.

Govorci boste svoje prezentacije predstavljali na lastnem računalniku, z voditeljem pa se boste povezali preko aplikacije Zoom.

Dogodek s prenosom v živo bo na platformi Hopin - govorcem platforme ni potrebno uporabljati, vendar se morate vpisati z e-mail naslovom in geslom, da vas lahko izpostavimo in dodamo v program Fanfare Live.

Prijava na Hopin

Prosimo vas, da se registrirate na platformi Hopin, saj vas bomo tako lahko v program dodali kot uradnega govorca.

Do Fanfare Live dostopate na povezavi: 
https://hopin.to/events/fanfaralive

Na vstopni strani na desni izberite "Join event" in ustvarite uporabniški račun z email naslovom in geslom. Nato lahko naložite tudi svojo prikazno sliko, da vas bodo gostje Fanfare Live prepoznali.

Video klic preko Zoom-a

Predavanja bodo potekala preko programa Zoom.
Za video klic ni potreben prenos programa.


Na vaš email naslov ste prejeli dve povezavi.

Prva povezava je do Zoom klica za testiranje mikrofona in kamere. V prvem klicu 20 minut pred vašim predavanjem preverimo pravilno delovanje za uspešno predavanje.

Druga povezava je Zoom klic, ki se bo prenašal v živo na Fanfari Live. V glavni Zoom klic se pridružite točno ob uri vašega predavanja, kjer vas bo pričakal moderator.

Tehnična pomoč

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila ti bomo prijazno odgovorili na naslovu info@ssdms.si

SPONZORSTVA


Za podporo se zahvaljujemo

PARTNERJEM

No items found.

ZLATIM SPONZORJEM

SREBRNIM SPONZORJEM

BRONASTIM SPONZORJEM

MEDIJSKIM SPONZORJEM