bio

Simon Struna med strokovno javnostjo velja za strokovnjaka za infrastrukturo za digitalno oglaševanje. Predaval je na več domačih in tujih konferencah, med drugim na Digital Day, WMF, SEMPL, Diggit in drugih. V podjetju iPROM kot specialist za programatični ekosistem raziskuje programatični zakup in možnosti integracije komercialnih vsebin v internet stvari.

DIGITAL JE POVSOD

Stalna povezanost je novo stanje delovanja sodobnega potrošnika. Predstavil nam bo, kako nenehen razvoj tehnologije omogoča potrošniku lažje povezovanje z blagovnimi znamkami, blagovnim znamkam pa vzpostavljanje dialoga s potrošnikom prek vseh povezanih naprav in storitev. Razvoj tehnologij je zato eksponenten, potrošniki vse bolj zahtevajo prilagojeno in proaktivno komunikacijo. Gorivo celotnega digitalnega ekosistema pa so kaj drugega kot – podatki.

Da bi podjetja izpolnila vedno bolj zahtevna pričakovanja svojih potrošnikov in jih uspešno nagovorila, se morajo razvijati v duhu novih tehnologij ter izkoriščati bogastvo svojih podatkovnih virov za učinkovit nastop v digitalnih medijih.