spored

DELAVNICI

16.00–17.30

Kaja Strniša – online delavnica
Osebnostna rast

Letos bomo s Kajo Strniša pogled usmeril vase. Spoznavali bomo, kako lahko spremembe
v mišljenju, pogledih in načinu delovanja, izboljšajo naše življenje ter nam omogočajo prijetnejše občutke in lepši pogled na svet. Spoznali bomo orodja s katerimi lahko lažje premagujemo vsakodnevne izzive na karierni in osebni poti. Za uspešnejše soočanje s spremembami se nam pridruži 12. maja 2021.

* Delavnica je vključena le v PREMIUM kotizacijo.

18.00–19.30

Medeja Kraševec – online delavnica
Kreativno pisanje

Na delavnici bomo prste namakali v vode kreativnega pisanja in odkrili vsaj eno plast te plemenite obrti. Pobližje bomo spoznali različne tehnike oblikovanja sporočil in jih preizkusili na terenu - praznem papirju. S (pre)oblikovanjem ikoničnih sporočil bomo stopili v čevlje največjih kreativcev in v njih odtekli en krog. 

* Delavnica je vključena le v PREMIUM kotizacijo.

PREDAVANJA

9.30–9.50

Uvodni pozdrav in otvoritev 14. Fanfare

9.50–10.20

Nika Kristina Butina, Epidemic
Nova era influencerstva

Nika bo spregovorila o svojem podjetju Epidemic, kjer se ozaveščanja potrošnikov lotevajo na drugačen način – preko nano vplivnežev, ki delijo avtentične izkušnje! Predstavila bo njihovo vizijo influncerstva prihodnosti, katerega vrednost so prepoznala številna podjetja na slovenskem trgu, med drugim Wolt, L'occitane, Pampers, Mali Junaki, Barbie, Mercator in Petrol.

10.20–10.50

Domen Rozman in Peter Kokalj, Dunking Devils Studios
Od "live" nastopov do uspešne TikTok scene

Ekipa Dunking Devilsov je čez noč spremenila svoj koncept delovanja, odprla agencijo Dunking Devils Studios in postala senzacija na družabni platformi, TikToku. Temu primerno nam bodo predstavili svoje dobre prakse z dinamične video scene in delili nasvete za tvoj TikTok uspeh! Manjkalo ne bo niti zabavnih akrobacij in uspešnih TikTok marketinških zgodb!

10.50–11.00

Aktiven odmor s Timom Gumilarjem, Smartphit

Na zdravje hrbtenice in raztezne vaje med odmori velikokrat pozabimo. Temu primerno smo na konferenco povabili Tima Gumilarja, fizioterapevta in ustanovitelja podjetja Smartphit, s pomočjo katerega bomo poskrbimo za pravilno držo pred ekrani.

11.00–11.30

Miha Kovač, Filozofska fakulteta
Marketing v založništvu

Kakšni so marketinški trendi v založništvu in zakaj se trženje knjig razlikuje od trženja običajnih izdelkov? O knjigah in njihovi prihodnosti bomo govorili z rednim profesorjem založništva na Filozofski fakulteti, dr. Miho Kovačem.

11.30–12.00

Simona Špilak, BOC Institute
Odrinimo na aktivno iskanje novih kariernih priložnosti!

Simona Špilak, poslovna in karierna coachinja, bo s teboj delila karierne nasvete, ki ti bodo zagotovili (študentsko) zaposlitev, kot bi mignil/-a! Kot pravi, je ključ v poznavanju samega sebe, začrtanem kariernem planu in mreženju na vsakem koraku. Tematiko bo v podrobnosti predstavila kaj kmalu, odprta bo seveda tudi za morebitna vprašanja.

12.00–12.30

Jerko Grom, Instagram
Karierna pot–od ŠSDMS-ja do Instagrama

Jerko Grom nas bo na 14. Fanfari popeljal od svojih prvih korakov v ŠSDMS-ju do uspešne mednarodne kariere v multinacionalnih podjetjih kot sta Google in Facebook. Pričakujete lahko vrsto uporabnih kariernih nasvetov!

12.30–13.00

Kosilo

13.00–13.30

Matija Šinigoj in Kristjan Jerončič, Incom LEONE
Gradnja blagovne znamke LEONE

Podjetje Incom LEONE je največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji s širšo okolico. Več o lastni blagovni znamki LEONE in njenih prepričljivih marketinških aktivnostih bomo izvedeli od Matije Šinigoja, vodje prodaje in marketinga, ter Kristjana Jerončiča, vodje blagovnih znamk.

13.30–14.00

Manca Šalehar, Wolt Slovenija
Gverilske oglaševalske akcije, ki jim ni para!

Manca Šalehar, vodja marketinga v podjetju Wolt, bo z nami spregovorila o globalnih trendih oglaševanja, vezanih tako na aktivnosti Wolta (lokalno kot globalno) in aktivnosti drugih, ki so nam lahko v zgled in inspiracijo. Če se še nisi nalezil/-a strasti do oglaševanja, si lahko drznimo, da se bo to kaj kmalu lahko tudi zgodilo! ;)

14.00–14.30

Zvezdan Pirtošek, Katedra za nevrologijo
Kaj se dogaja v možganih uporabnika pri sprejemanju odločitev?

Priznan nevrolog prof. dr. Zvezdan Pirtošek bo predstavil kognitivno nevroznanost in kako lahko z njeno pomočjo bolje razumemo posameznika. Spregovoril bo o tem, kako potekajo možganski procesi pri sprejemanju odločitev, tako zavedni kot tudi nezavedni.

14.30–15.00

Andreja Jernejčič, Lin & Nil
Znebimo se treme in nastopimo samozavestno

Razgovor za službo, zagovor diplomske naloge … Vsak izmed nas se slej ko prej znajde v situaciji, ko je treba nastopiti mirno, samozavestno in prepričljivo. Nasvete in trike za uspešno javno nastopanje bo z nami delila mag. Andreja Jernejčič, direktorica podjetja Lin&Nil.

15.00–15.30

Podkast v živo: Odbita do bita
Odbit podkast s *skrivno* tematiko

“Podkast v živo” je “twist” na vsem poznano “okroglo mizo”. Seveda bo temu primerno debata dinamična, iskriva in ja, … odbita! Končno lahko razkrijemo tudi skrito gostjo! V odlični družbi Maruše Kerec in Anžeta Tomiča bo namreč strokovnjakinja za digitalni marketing, Tamara Langus.

15.30–15.45

Stand up točka z Maticem Kokošarjem

15.45–16.00

Networking odmor

16.00–16.30

Rhea Klanšek, Blckb
Nevromarketing v praksi

Če vas zanima, kako se uporablja nevromarketing za oblikovanje uspešnih marketinških strategij, je to predavanje za vas! Govorka Rhea Klanšek, ki se je pokazala kot ena najboljših nevroznanstvenic v svetovnem merilu, bo spregovorila o tem, kako lahko nevroznanost pripomore k boljšemu marketingu in vam predstavila tudi kakšen konkreten primer.

16.30–17.00

Živa Čižman, Outfit 7
Digitalni marketing - od teorije do prakse

Z nami bo svoje bogate marketinške izkušnje in znanja delila Živa Čižman, podpredsednica za marketing v podjetju Outfit7. Na konkretnem primeru bomo odkrivali svet digitalnega marketinga in njegove vloge v hitro spreminjajočem se svetu.

17.00–17.10

Zaključek 14. Fanfare